Industrien af tv-streaming kasser har været stærkt varme op for de sidste par år. Nu skifter brugerne fra deres kabelabonnement til streamingbokse for at få adgang til deres foretrukne onlineindhold. Xiaomi er en anden anset teknologi virksomhed, der for nylig har indgået dette segment med MI Box. På papiret ser produktet helt fint ud, og det er værd at tjekke sine mange funktioner. Gå gennem følgende anmeldelse Xiaomi Mi Box at optrævle alle de tilbud af denne fantastiske produkt.

Xiaomi Mi Box har ekstremt elegant og kompakt design, hvilket gør det nemt at placere i alle hjørner af dit hjem. Det vejer kun 0.3000 kg og fik dimensioner på 5.91 x 5.91 x 2.36 inches. Den skæve og slanke design af dette produkt gjorde det muligt at hente international anerkendelse. På grund af sit unikke design, har det med succes greb Good Design Award og RedDot design pris fra ansete agenturer.

Xiaomi Mi Box kører på Android TV 6.0, og det understøtter Google Cast og stemmestyring. Det giver dig mulighed for at skifte fra en lille skærm til en større med kun et enkelt tryk. Boksen indeholder HDMI2.0a, der giver dig mulighed for at overføre mediefiler til tv på en hurtigere måde. Hastigheden på 18Gbps sørger for, at du nyder HDR og 4K Ultra HD-videofiler uden nogen kvalitetsforsinkelse. Xiaomi Mi Box har fået 2GB RAM og 8GB eMMC Flash. Det leveres også med Bluetooth gamepad support og Quad-Core CPU. Enheden leveres med en meget kraftfuld og stærk videooptager, som er i stand til at håndtere omkring 60fps.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *