Markedet for smarte gadgets har været fremgang i et meget højt tempo, og det har påvirket forskellige aspekter af vores liv. I denne vækstorienterede teknologiverden er det svært at finde en niche, hvor Xiaomi ikke har en tilstedeværelse. Det er en af de meget anerkendte kinesiske produktionsvirksomheder, som er kendt for sine high-end produkter. For nylig har Xiaomi udgivet et andet mesterværk på markedet i form af Xiaomi AC2100 Mi Router. Det har fået alt for at skabe en brummer i markedet på kort tid. Tjek følgende anmeldelse for at vide alt om Xiaomi AC2100 Mi Gigabit Router.

Xiaomi AC2100 Mi Router leveres med en meget attraktiv cylindrisk form, der forbedrer udseendet af din stue. Routeren leveres med dimensioner på 4,72 x 4,72 x 7,87 tommer og vejer kun 0,6000 kg. Den overordnede struktur af routeren er taktisk designet, der kun dækker antenner, men også omfatter luftstrøm kanal til effektiv køling. Routeren har også et varmeafledningssystem, der forhindrer det i at blive overophedet.

På grund af sin innovative form optager denne elegante enhed meget begrænset plads på dit skrivebord. Routeren er prydet med en plastik krop, der tilbyder sin blanke design. Det er en meget bærbar enhed og yderst behagelig at håndtere. Logoet for mærket er trykt på den øverste side af routeren og enheden har også porte til jævn Ethernet-forbindelse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *