Lige siden VoIP opstod på kommunikationsscenen, har det ført til forskellige bekymringer. Den første store bekymring var, om det ville være i stand til at levere en klar stemme kvalitet? Kunne det garantere en stabil forbindelse, der ikke bare vil falde i midten af en samtale? VoIP er kommet langt, og brugerne kan forvente at have top-notch opkald kvalitet og pålidelig service med VoIP muligheder til rådighed i dag. Teknologi har avancerede i en sådan grad, at en populær VoIP-tjeneste giver dig mulighed for at skifte til lav båndbredde codecs i tilfælde af internettet handler ud, så dit opkald kvalitet ikke lider.

Organisationer er ikke mere optaget af opkaldsklarhed eller serviceproblemer. Snarere, de er bekymrede over sikkerheden aspekt af VoIP-systemer. Som med enhver teknologi, der er ansvarlig for at overføre oplysninger, hackere forsøger altid at finde en entryway. VoIP er ikke anderledes. Siden det blev offentligt kendt, at VoIP er udsat for sikkerhedsrisici, har nogle virksomheder givet det helt op. På grund af stigningen i datalæk, der er en voksende bekymring om telefonens sikkerhed, og om hackere kan hacke sig ind i din VoIP-system.

VoIP er sårbar, og du vil lære alt om det i dag.

Tilbage i dag, da VoIP ankom, både mennesker og virksomheder var ikke særlig bekymret over VoIP’s sikkerhed aspekt. Alt, hvad der betød noget, var omkostningerne, funktionaliteten og pålideligheden af tjenesten. Desuden var størstedelen af VoIP-trafikken begrænset til et bredt område. De lokale virksomhedsnetværk var også sikre på det offentlige internet. Som VoIP har vundet global accept og er stort set blevet en af de vigtigste kommunikationsteknologi, sikkerhed udgør en stor trussel.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *