Omkring 9% af verdens eCommerce hjemmesider er drevet af Magento, så vi kan vurdere betydningen af denne platform i dag. Men som vi alle ved, vil Magento 1 være afsluttet i juni 2020. Så hvis du er en af de 100 tusinde brugere af Magento 1, så skal du tjekke Magento 2, fordi i sidste ende, bliver du nødt til at tænke på migration til Magento 2. For at starte fra det grundlæggende, er der tre udgaver af Magento 2:

1. Magento 2 Open Source
Det officielle navn på open source Magento 2 er Community Edition. Det er mere gunstigt for små organisationer eller for dem, vi lige er startet ud.

2. Magento 2 Enterprise Edition
Det er en premium version og mere gunstig for mellemstore organisationer. Den indeholder alle funktionerne i Open Source-versionen og med nogle ekstra funktioner som store marketingværktøjer og markedsføringsmuligheder osv. Det er dyrt end den gennemsnitlige SaaS platform i branchen, koster omkring $ 22.000 for et år.

3. Enterprise Cloud Edition
Med denne udgave er der ikke behov for selvhosting plus med samme funktionalitet i Enterprise-udgaven. Men priserne på denne udgave er virkelig dyrere end nogen anden SaaS platform lige nu. Ifølge en undersøgelse foretaget af BuiltWith, omkring 9% af Magento 2 brugere bruger Magento 2 Enterprise udgave og en af de vigtigste årsager til dette er naturligvis prissætning.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *