DevOps er en af de nyeste teknologiske tendenser til at forme softwareudvikling. Virksomheder i alle størrelser vender sig mod nye DevOps-løsninger for at strømline leveringen, standardisere kundeoplevelser og forbedre omkostningseffektiviteten. En af de primære fordele ved DevOps-processer er dens fortsatte karakter.

Udtrykket DevOps blev et kendt ord i udviklermiljøet efter en rapport fra 2012 af Alanna Brown. Og ifølge jFrog.com, en førende leverandør af DevOps integrationsværktøjer: “I løbet af de seneste syv år er DevOps-adoptionen accelereret betydeligt, efterhånden som DevOps-cyklussen er bedre forstået. at øge antallet er flere adrætte virksomheder, der bruger DevOps i vores 2020-udsigter.” Yderligere med angivelse af, “Enhver virksomhed vil være en DevOps selskab i 2020.”

I 2015 var der kun få organisationer, der stolede på DevOps- udviklingen. Dette tal steg med næsten 10 % det følgende år. Fra 2017 til 2018 steg antallet af virksomheder, der vedtog DevOps, med omkring 70 procent. Næsten en ud af fem virksomheder benyttede sig af denne banebrydende teknologi sidste år. Dette tal forventes at stige til mindst 30 % inden for de næste par år.

Fordelene ved DevOps-teknologi bliver mere og mere tydelige for hver dag, der går. De afhænger i høj grad af de kontinuitetsfunktioner, der naturligt er indlejret i DevOps-fællesskabets teknologi og kultur. Her er nogle af de primære fordele at overveje.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *