Hver enkelt ønsker at holde sit hus rent uden at tage så meget indsats. Der kan ikke være et rigtigt produkt end robotstøvsugeren til at få dette job gjort. Det er dog en udfordrende opgave at vælge en ideel robotstøvsuger. Der er så mange modeller at vælge imellem, og jo mere du forskning om emnet, jo mere du bliver forvirret. Hvis du er på udkig efter en feature-pakket produkt, der kommer med en fair tag pris derefter Lenovo X1 LDS Lidar Robot Støvsuger kan være det rigtige valg. Gå gennem følgende anmeldelse for at kende alle funktionerne i dette fantastiske produkt.

Lenovo X1 LDS Lidar Robot Støvsuger har en 585 ml støvboks, der sikrer, at du får høj rengøringstid. Enheden leveres også med en vandtank på 170 ml, der ser ud til jævn og glat vand nedsivning. Støvsugeren leveres med en størrelse på 13,78 x 13,78 x 3,94 tommer og vejer kun 3,68 kg. Den moderne funktionalitet, der anvendes i denne støvsuger tager fuld kontrol over vand nedsivning, og du kan ikke se nogen vand pletter efter brug af det.

Lenovo X1 LDS Lidar Robot Støvsuger praler om moderne teknologi, og den har automatiseret indendørs navigationssystem 5.0. Det gør det muligt for enheden at organisere rengøring ruten meget velovervejet, og du kan opnå maksimal effektivitet, mens du bruger dette produkt. Denne utrolige støvsuger vil være kendt for sin høje præcision kort, SLAM algoritme, og LDS Lidar. Det anerkender perfekt forhindringer og enhver form for begrænsede områder, så der vil ikke være nogen tidstab. Enheden leveres også med en 2cm klatring kapacitet, der gør det muligt at overvinde enhver form for en hindring med total lethed.

Lidar-scanningsteknologien skaber et realtidskort over dit hus med avancerede algoritmer. Denne fantastiske robot støvsuger har også wire anti-vikling og anti-jamming funktioner, der gør det muligt at få nogen form for problemer meget let. Enheden identificerer forskellige former for situationen meget let, og det bekvemt disentangles sig selv, når det kræves.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *