Smartwatches er i stand til at udføre mere end halvdelen af funktionaliteten af Smartphone. I den kommende tid, kan du se smartwatch industrien forsøger at overlappe den mobile industri op til et betydeligt niveau. Hver uge, du kan se en ny Smartwatch enhed bliver lanceret og gøre en brummer på markedet. KOSPET Prime 4G Smartwatch telefon er et sådant produkt, der er på radaren af flere brugere, høflighed til sine forskellige funktioner og funktionalitet. Gå gennem følgende anmeldelse for at vide mere om KOSPET Prime 4G Smartwatch telefon:

KOSPET Prime 4G Smartwatch-telefon leveres med en IPS HD-skærm på 1,6 tommer, der sikrer, at en bruger nyder præcis aflytning og klar skærm. Opløsningen på 400 x 400 pixels og 354 PPI fungerer som et kirsebær på kagen til denne enhed. Urrammen er fremstillet af keramisk materiale, hvilket gør den ekstremt holdbar og lettere end metal. Den keramiske bezel ikke kun gør denne enhed mere solid, men det er også modstandsdygtig over for ridser. Ursiden leveres med flere tilpassede indstillinger, og du kan indstille dit yndlingsbillede i baggrunden. Du kan ændre urbåndet på denne enhed i henhold til dit personlige valg.

Det er et af de vigtigste højdepunkter i KOSPET Prime 4G Smartwatch telefon, som er svært at finde i nogen anden enhed. Den har to kameraer ligner Smartphone, hvilket betyder, at du ikke behøver at stole på din mobiltelefon for at få din fotografering job gjort. Med 2 MP-kameraet, der er tilgængeligt på forsiden, kan du nemt tage selfies og foretage videoopkald. 8 MP-kameraet er perfekt placeret i højre side af enheden, så du kan fange nogle episke øjeblikke i dit liv, selvom du ikke bærer en smartphone med dig.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *