Betyder dit kamera noget, når det kommer til at tage flotte billeder? Måske gør det ikke, men… Det betyder noget, og det er derfor, vi vil vise dig, hvorfor vi elsker Leica kameraer. Leica kameraer og linser er de dyreste i verden, men folk elsker dem. De er gode til udendørs, interiør, landskab, rejser og naturfotografering.

Men har du brug for en $ 7.000 kamera, der kræver, at du køber en $ 4.000 linse til at fange fantastiske billeder? Måske nej! Læs videre for at vide, hvorfor vi elsker Leica kameraer.

Vidste du, at Leica blev grundlagt mere end hundrede år siden, men er stadig en af de førende fotografering mærker producerer fantastiske kameraer hver fotograf længes efter at eje? Nå, måske du blev fotograf bare den anden dag, så du måske ikke kender dette. Det vil du blive tilgivet for. Måske du undrer dig over, hvorfor hver fotograf er ved at dø for Leica kameraer. Så i denne artikel vil vi lade dig vide, hvorfor vi elsker Leica kameraer. Du må have hørt om de ikoniske afstandsmåler kameraer, men du er ikke klar over, at disse gadgets har eksisteret siden 1930’erne.

Et godt kamera er en, der tager flotte billeder uden besværet med at justere og finjustere indstillingerne. Et godt kamera giver dig mulighed for at fokusere på objektet, når du tager billeder i stedet for at finde ud af, hvordan det virker. Det kræver ikke for meget indstilling, og heller ikke har komplicerede indstillinger- du kan lære at bruge kameraet inden for de første 3 minutter for at holde det.

Hvis du bliver nødt til at vende kameraet to gange eller tre gange for at finde ud af ting, før du tager billeder, så har du en crappy kamera. Men hvis du kan tage kameraet ud af posen og fange en scene, som det sker, så har du et godt kamera. De nyeste DSLRs er grab-and-shoot kameraer. Men de har et problem, du er nødt til at sætte dem først, før de kan tillade det. .. Og det tager tid at sætte dem. Desuden vil du altid nødt til at nulstille kameraet hver gang.

Også, DSLRs er ikke let at sætte op. Og det er her Leica bliver en vinder i fotografering industrien. En bruger vi spurgte fortalte os “Jeg elsker Leica kameraer, fordi jeg kan tage mit kamera ud af posen og tage et billede med det samme”, “kort sagt, det er en set-it-and-go skyde kamera”. En anden bruger sagde, “med en D750, den tid, det tager at få mit kamera i gang, er omkring 5 minutter, men med en Leica kamera, kan jeg tage det fra kassen og begynde at bruge det på mindre end 1 minut”. Og det fører os til det næste spørgsmål…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *