Nu er vi i den mest avancerede teknologiske æra, hvor du kan arbejde smart med en virtuel personlig assistent som Google, Siri og køre trygt med selvkørende biler. Hvis vi ser os omkring, finder vi forskellige eksempler på teknologi, herunder smartphones. I dag kan ingen forestille sig hans eller hendes liv uden telefoner. Men hvad med vigtigheden af virtual reality i vores liv? Folk tæller filmen “The Matrix” som det bedste eksempel på virtual reality (VR), men nu har vi andre eksempler til at vise oprettelsen af VR-indhold i løbet af de seneste fem år.

Vi har masser af tjenester og produkter i vores daglige rutine baseret på VR, uanset om det er videospil eller 3D-film. VR-gaming headsets udviklet af Samsung er et godt eksempel på denne teknologi. For at få et glimt af virtual reality, bare tjek enhver teknologi butik. Nu, tid til at tænke over, hvordan man får fordelene ved denne nye voksende teknologi og behovet for at forstå begrebet “virtual reality”. Du er også nødt til at forstå vr’s indvirkning på fremtiden for markedsføring.
Virtual reality er som et stimuleret eller kunstigt miljø, der føles ægte og fysisk ved hjælp af forskellige elektroniske enheder såsom telefoner, headsets osv. For eksempel har Samsung udviklet en enhed “Gear VR” med en controller baseret på virtual reality.

Generelt sætter vi eksempler på spil og headsets, når vi taler om VR. Men vi glemmer at tælle virkningen af denne teknologi på erhvervslivet så godt. Folk får mere forretning ved at anvende VR i deres rutinemæssige forretningsmetoder og forsøge at gøre deres proces mere effektiv og produktiv. Før vi forstår VR-programmerne i forretningsfremståelse, så lad os få en diskussion for at få mere klarhed om dette emne.

Virtual reality (VR, wiki): Ved hjælp af software skaber Virtual reality et kunstigt miljø for brugere, hvor de suspenderer troen og accepterer det som et rigtigt miljø.
Augmented reality (AR, wiki): Sammenlægningen af digital information med forbrugerens miljø i realtid kommer under augmented reality. Det er langt forskellig fra virtual reality i skabelsen af et andet kunstigt miljø. I AR udføres processer på det eksisterende miljø og sætter nye data oven på det.
Mixed reality (MR, wiki): Mixed reality eller hybrid reality opfylder den virkelige verden med virtuelle objekter for at sikre, at de virkelig er placeret i verden. Det fører til oprettelsen af den virkelige verden med det virtuelle objekt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *