Mobile applikationer har fået enorme momentum gennem mobile-første strategier fra virksomheder rundt om i verden. Med bruger-base af mobile enheder stigende og ansøgning downloads, der øger den samlede omsætning, app udvikling er den mest succesfulde forretning i dag. Men uanset hvilken virksomhed du måtte være i, er det mest kritiske punkt at fremskynde produktionen, og med kvalitet og omkostninger i centrum skal hvert træk, du foretager, være i retning af en hurtigere og endnu smartere produktion.

Den samlede appomsætning i 2019 er på 461,7 milliarder dollar og forventes at stige til 935,2 milliarder dollar i 2023, og med 3,2 milliarder smartphone-brugere fra 2019 og 194 millioner app-downloads i 2018 er applikationerne på toppen af teknologimarkedet og er på vej. For at opnå bedre applikationsydeevne og hurtigere udviklingslivscyklusser kan den agile tilgang give gode resultater.

Agile metoder bruger en iterativ tilgang til at nedbryde processen med applikationsudvikling i små iterative komponenter. Denne iterative tilgang reducerer risiciene og gør det muligt for processen nemt og uden behov at tilpasse sig ændringer. Den agile tilgang til applikationsudvikling består af iterative og trinvise strategier, der involverer selvorganiserende teams og tværfunktionelle teams, der arbejder i et samarbejdsmiljø.

Scrum og XP er de almindeligt anvendte agile tilgange til applikationsudvikling allerede nu. Scrum er mere fokuseret på projektledelse, og virksomheder er på udkig efter disciplineret og begrænset mobil applikations anvendelsesområde se at vedtage Scrum metode. Mange mobile virksomheder og endda individuelle udviklere ser mod Scrum for app udvikling, der er af high-end bruger interaktion og en kondenseret time-to-market paradigme.

Hvad angår det tekniske aspekt af agile er bekymret, Extreme Programming (XP) hjælper organisationer med at opnå applikationer af høj kvalitet. Det bygger på tilgange som Behavior Driven Development (BDD), Continuous Integration (CI), og Test-Driven Development (TDD) for at tilføre højtydende design, problemfri integration af versioner, og fejlfri udvikling.

Der er mange andre tilgange end Scrum og XP, som Lean, Kanban og DSDM (Dynamic systems development method) eller FDD (Feature-Driven Development). Alle af dem har den ene eller den anden karakter af en agil tilgang. Valg af metode frem for den anden afhænger af organisationsstrukturen, applikationsskalaen og udviklingsteamets viden om en bestemt tilgang. For at opnå succes i en agil tilgang, bør hver spiller være i sync med vigtigheden af foruddefinerede parametre.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *