Social media marketing betragtes som det mest effektive redskab for virksomheder at nå deres målrettede kunder. Hvis du ikke bruger sociale medieplatforme i din online reklamekampagne, så går du glip af en betydelig mængde af forretning. Kørsel af en reklamekampagne på sociale medier kanaler som Facebook, Instagram og Twitter vil hjælpe dig med at drive kundeemner og generere salg. Her har vi listet nogle nyttige taktikker, der vil hjælpe dig med at få det bedste ud af din reklamekampagne på sociale medier kanaler.
Hvis du vil køre en reklamekampagne på Twitter, har du mulighed for at vælge et hvilket som helst alternativ ud af websitekort og tweets. Hvis du bruger Tweets, så kan du anvende et billede og bruge en tegngrænse på 140 til at formidle dit budskab til kunderne. Websitekortene giver dig en grænse på 116 tegn, websitelink, et billede og en CTA-knap. Twitter-annoncer hjælper dig med at promovere virksomheder ved at følge forskellige metoder:

Følgere: Du kan promovere din virksomheds Twitter-konto og betale på grundlag af en række tilhængere, du har fået.
App installationer: Denne metode indebærer fremme tweets gennem App Cards. Du skal betale pr. klik-basis og opfordre kunderne til at installere appen.
Klik på website: Du kan promovere dine tweets ved hjælp af websitekort for at overtale kunderne til at besøge og tjekke sider på dit website. Reklamekampagnen opkræver også gebyrer på klikbasis.
Tweet Engagementer: Denne strategi indebærer at fremme dine Tweets og tilskynde kunderne til at deltage i samtalen. Hvis du vil køre denne kampagne, vil du blive opkrævet betaling for indledende engagement.
Bevidsthed: Denne metode giver dig mulighed for at nå ud til dine tweets til et stort publikum, og du behøver kun at betale for antallet af visninger.
Du har to forskellige alternativer til at køre din annoncekampagne på Twitter. Den første metode indebærer at fremme Tweets automatisk. Den anden strategi går ud på at oprette din egen kampagne under hensyn til dine vigtigste mål.
Twitter Promote bruger dine første ti tweets (dagligt) efter at have kontrolleret dem gennem kvalitetsfiltre. Det virker også på at få nye tilhængere til din konto. Du skal betale omkring $ 99 per måned for Twitter Promote. Denne omkostning vil hjælpe dig med at få omkring tredive nye tilhængere ved at øge din rækkevidde til 30.000 nye brugere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *