Indtil for nylig var årsagssammenhænge grundlaget for forretningsforbindelser, der omfattede absolutte værdier og brugerbaserede handlinger! Men de seneste CRM-softwaresystemer har givet en ny måde at administrere og analysere virksomheder på. En tilpasset relationsstyringssoftware – CRM-system gav systemadministratorer og forretningsanalytikere mere frihed ved at opbygge relationer. Ja, forholdet mellem forretning og kunder for en engagerende virksomhed. Og Microsoft Dynamics 365 har vist sig bedst i det!

I dag er kunderne epicentret for erhvervslivet. Og virksomheder kredser om dem, lægge en større indsats i at engagere sig ordentligt med kunderne for at øge salget. Nu er det en tid, hvor bedre kundeoplevelse resulterer i bedre omsætningsskabelse, aktivt & stærkt engagement og øget forretningsoverskud. Microsoft Dynamics 365 – Customer Engagement-løsning er en skybaseret CRM-løsning, der er baseret på Microsoft Azure-platformen. Integreret med teknologier og løsninger, det forbedrer virksomhedens drift, øger salget, og øge virksomhedens effektivitet.

Microsoft Dynamics 365 CRM integrerer alle Microsoft-programmer, -værktøjer og -produkter. Som et resultat, dette giver dig mulighed for at reducere dobbelt indrejse og samtidig spare din værdifulde tid. Hvordan gør den det? Vi vil besvare dette spørgsmål i denne artikel ved at fortælle dig de 10 forskellige måder, hvorpå det hjælper i kundeengagement.

“Ifølge en Microsoft-rapport er der omkring 100.000 månedlige aktive brugere på Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.”
Det er længe siden, at det er kommet til på vores markeder. Microsofts marketingautomatiseringsløsning og Microsoft Dynamics 365 til marketing er også tilgængelige. Disse Dynamics CRM-produkter indeholder alle værktøjerne til organisationerne til nemt at automatisere kampagner, skabe salgsteams og opnå bedre kundeindsigt. Bygget på Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement-platformen, tidligere var det kendt som CRM Microsoft Dynamics online.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *