Enhver, der så digital markedsføring som et alternativt værktøj er ude af benægtelse. Nogle forstod dens udbredelse rettidig og tilpasset som en intelligent art og andre realiseret efter betydelige tab af markedsføring egenkapital. Uanset hvordan, den digitale markedsføring featured i din plan; det er i dag det vigtigste og mest udviklende ting på din branding dagsorden.

Markedsføring Mutanter
Ingen markedsføring, der er fuldvoksen professionelt i at skubbe salget kan tænke på at have en undvigende holdning til den nyudviklede digitale markedsføring fænomener kaldet Kunstig intelligens (AI), som også udvikler sig i øjeblikket, og dens voksende kvaler kan observeres i nogle af de værktøjer og edb-programmører har været regnskab de problemområder, som i sidste ende vil blive sorteret, med konkurrencen bliver mere intelligent hver dag.

Nogle visionære er allerede begyndt at stole på kunstig intelligens til at vinde kampe i den digitale arena og med rette, for i en verden, som vi lever i dag, internet afhængighed er næsten som en sjette sans, uden hvilken hver af os er lammet, såsom brugen af denne kunstig intelligens (AI) vokser fænomenalt. Kunstig intelligens, selv om et edb-program, nu havde evnen til at tænke og lære. Det udviklede sig som et studieområde, der forsøgte at gøre computere “smart”. Efterhånden som maskiner bliver mere og mere intelligente og i stand til at udføre større bedre opgaver blot ved at udfylde eller fodre information.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *