Facebook har skabt en fantastisk JavaScript-motor ved navn Hermes at forbedre React Native applikationer operation på Android gadgets. Facebook til Android-enheder motor er god til hurtig opstart, udnytte tæt pakket bytecode og i forvejen optimere.
Introduktion af den nye JavaScript Facebook til Android-enheder værktøj kan forbedre starttid, sænke brugen af RAM og føre til mindre applikationsstørrelse. I øjeblikket er værktøjet en opt-in-funktion i React Native. De fleste af Facebook reagerer Native Android nyeste version produkter er begyndt at bruge denne JavaScript værktøj.

JavaScript Facebook til Android-enheder værktøj blev oprettet for at forbedre funktionen af store Android-applikationer. Telefon applikationer holde stigende i størrelse, som er meget i stand til at bringe problemer, ligesom når du henter Facebook app i gadgets, der mangler nok plads eller stor behandling kapacitet. Dette er også hovedårsagen til, at Facebook og andre virksomheder har udviklet “lite” Android-versioner til deres applikationer.

Nu er det muligt for Android applikationsskabere til at forbedre driften af alle programmer ved hjælp af JavaScript-værktøjet. Dette værktøj sænker størrelsen på en download og forbedrer startfunktionen. Det er, hvad Facebook opdatering har til hensigt at gøre for sine applikationer ved hjælp af JavaScript Facebook til Android-enheder motor.

Facebook-teamet analyserede oplysninger om ydeevnen og fandt ud af, at JavaScript Facebook til Android-enheder værktøj var afgørende i størrelsen af downloads og den generelle opstart funktion. Efter at have vidst dette, følte de, at de havde brug for at optimere, hvordan JavaScript normalt udfører i de stærkt undertrykte bærbare enheder miljøer. Skrivebordet miljø, på den anden side, er fint og Facebook desktop version til Android fungerer fremragende.

JavaScript Facebook til Android-enheder værktøj hjælper med at forbedre 3 vigtigste funktioner. Der er:

TTI (tid til at interagere): Dette er den tid, det tager at lancere programmer til det øjeblik, de indlæses helt.
Størrelsen af downloads.
Udnyttelse af hukommelsen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *