At finde den bedste vært for din WordPress site er afgørende for at fremskynde det og for at få gode SEO placeringer. Men at få god rang krævede mange flere ting, herunder hvilke søgeord du fokuserer på produktsider og blogindlæg, hvor store er dine billedfiler, og om dit indhold er læsbart. Det er grunden til du har brug for en anstændig SEO plugin til WordPress. Ellers er du holdt fast i at forsøge at bekæmpe konkurrence, der er uden tvivl ved hjælp af nogle af disse værktøjer.

Heldigvis et par WordPress Udvikling SEO plugins findes, og mange af dem er gratis. Men du kan finde nogle outsider SEO værktøjer til at hæve fantastiske detaljer, søgeord placeringer, og backlink data.

Grunden til at vi angiver dette er fordi SEO er befuddling, under alle omstændigheder, for erfarne site indehavere. Opdage stillinger og sider med stort potentiale, fastsættelse brudte forbindelser, omarrangere webside struktur, eller lede en samlet SEO gennemgang er ikke simpelt for de fleste webstedsejere. Men når du er udstyret med de korrekte værktøjer (awesome SEO plugins) og de oplysninger, der forventes at udføre disse værktøjer, vil du være godt på din tilgang til søgemaskine præstation.

Til at begynde rundown, vil vi tale om SEO plugins til WordPress site. Disse er regelmæssigt mere indlysende og indføre, og du kan gennemse et fuldt omfang af plugins med forskellige funktioner. De bedste plugins viser dig SEO fremskrivninger og forslag på din side og post redaktører, mens andre er begrænset i deres evner. Alligevel har de ekstraordinære ressourcer som muligheder for at kontrollere brudte links eller begrænse rekordstørrelser af billeder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *