I dag, at finde en gratis hjemmeside builder, der giver værdi til brugerne er ganske kompliceret. Gratis hjemmeside bygherrer er normalt ikke værd at bruge. Mens præmien hjemmeside bygherre, som du måske ønsker at bruge kræver en masse penge. Men der er en gratis hjemmeside bygherre, der kender smerten ved webdesigner. Og at gratis hjemmeside builder er 8b. 8b Website Builder indeholder alle de nyeste webdesign tendenser, der hjælper brugeren til at designe ønsker de ønsker. I denne artikel vil vi afsløre mere om denne fantastiske web builder.

Hvad er 8b Website Builder?
8b er en gratis at bruge website builder. Det giver brugeren mulighed for at oprette en hjemmeside nemt uden at opkræve nogen kontanter. Selv hvis du ikke har nogen programmering færdigheder, så fortvivl ikke. 8b website builder kræver ikke programmering færdigheder på alle. Det tilbyder også en betalt plan med ekstra funktioner.

Ingen kan lide at besøge en langsom lastning hjemmeside, og 8b website builder kender dette faktum på grund af, som 8b tilbyder den seneste Google AMP, som hjælper med at forbedre den mobile side indlæsningstid på din webside.

Google AMP understøtter mobilversionen af websiden. Det gør din hjemmeside velegnet til mobile såvel som pc-brugere. 8b website builder anvender den nyeste Google AMP-teknologi, som bruger AMP-cache til en hurtigere sideindlæsning.

Bortset fra dette, i back-end, 8b website builder holder hjemmesiden kode ganske ligetil, hvilket resulterer i hurtigere side indlæsningstid.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *